Trouwen in het buitenland

laten we op reis gaan

trouwen in het buitenland

Zien jullie het al voor je? Trouwen in het buitenland; heerlijk in de Italiaanse zon of op het strand van Ibiza? Of wellicht worden jullie juist gelukkig van een berghut in de sneeuw? Welke locatie jullie ook kiezen, ik reis graag met jullie de wereld rond om op jullie perfect place een onvergetelijke trouwreportage voor jullie te maken. De korte broek of de ski’s kunnen immers gewoon mee.

Ik voel me erg vereerd, want de laatste jaren word ik steeds vaker gevraagd om mee te gaan trouwen in het buitenland. En zeg nou zelf, dat willen jullie toch ook? Want hoe groots of klein ook, trouwen in het buitenland is altijd extra speciaal.

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland, de zogeheten ‘Destination Wedding’, het wordt de laatste jaren steeds populairder. Samen met al jullie vrienden en familie of juist in heel intieme kring. Het zal hoe dan ook een unieke en speciale dag worden.

Laat de dagelijkse dingen achter jullie en laat jullie onderdompelen in de sferen van een ander land. Met een andere omgeving, ander eten, een andere cultuur wellicht. Het geeft een compleet andere dimensie aan jullie trouwdag.

In de afgelopen jaren heb ik al bijna 200 bruiloften in Nederland mogen fotograferen, maar inmiddels ook daar buiten. Waaronder in België, Italië en Mallorca. Willen jullie ook trouwen in het buitenland? Ik reis graag met jullie mee.

Trouwen in het buitenland

Niet alleen een trouwreportage, maar ook een loveshoot en/of Honeymoon Experience in het buitenland is steeds meer in trek. Maar wat is dat eigenlijk?

Een Honeymoon Experience (afterwedding fotoshoot) zegt het eigenlijk al; het is een fotoshoot na jullie bruiloft, maar wel in jullie trouwkleding. Het is de ideale manier om na afloop nog eens jullie mooie kleding uit de kast te halen en foto’s te maken waar je op de bruiloft zelf niet aan toe kwam. Of om dan juist locaties op te zoeken die op een huwelijk zelf niet haalbaar zijn.

Veel stellen die trouwen in het buitenland, kiezen ervoor om de dag erna nog een honeymoon shoot te doen. Er is meer tijd en de kleding mag nu waarschijnlijk ook vies worden. Het is dan bijvoorbeeld ontzettend gaaf om een prachtige strandshoot te doen. En het is dit keer ook mogelijk om in jullie trouwkleding de zee in te duiken. Eerder mocht ik al super gave fotosessies verzorgen in Mallorca, Turkije en in Zwitserland. Uiteraard is het ook mogelijk om een Honeymoon Experience te doen als jullie gewoon in Nederland getrouwd zijn. Deze shoot kan ook dan op een geheel willekeurige locatie plaatsvinden.

bekijk hier mijn

Prijzen

trouwen in het buitenland

te boeken vanaf 3495

Fotografie

12 uur Fotografie

Loveshoot

Professionele selectie en bewerking

Preview van enkele foto’s binnen een week na de bruiloft

Minimaal 400 foto’s in HR

Album

Grieks maatwerkalbum uit de Royal collection

30x30cm (30 pagina's)

Album ontwerp en bestelsessie

Optioneel

Jullie pakket is uit te breiden met:

Extra uren fotografie

Een luxe album uit de Boutique Collection

Honeymoon Experience

ik wil graag in contact komen

Trouwen in het buitenland