Bruidsfotograaf Limburg

lees hier meer over mij als

Bruidsfotograaf Limburg

Ja ik wil! Vanaf dat moment begint jullie verhaal als getrouwd stel. In de afgelopen jaren heb ik me volledig gespecialiseerd in bruidsfotograaf Limburg. Vanaf het moment dat ik mijn eerste bruiloft mocht vastleggen begon mijn liefde voor dit vak. De liefde die van de bruidsparen af straalt, de spanningen vooraf en de sfeer die er op zo’n dag heerst. Zelfs nu ik al bijna 200 bruiloften heb mogen fotograferen. Bruidsfotografie verveelt nooit. Graag geef ik jullie hier meer informatie over mij en mijn werkwijze.

Als bruidsfotograaf Limburg verzorg ik samen met mijn team van second shooters met enorm veel liefde, passie en plezier mijn bruidsfotografie. Reportages die niet standaard zijn, maar waar de liefde en emoties centraal staan en waar ruimte is voor unieke en creatieve beelden.

Ik hou ontzettend van warme en dromerige foto’s en maak verder gebruik van de omgeving. Tijdens de fotoshoot maak ik een aantal mooie, natuurlijk geposeerde foto’s. Om dit jullie zo makkelijk mogelijk te maken werk ik met kleine, heldere aanwijzingen zodat ik jullie echte persoonlijkheid naar voren kan toveren. Dit levert altijd prachtige foto’s op die later kunnen knallen boven jullie bank. Ben niet bang voor mijn camera of dat jullie er niet mooi op zullen staan. Ik zorg ervoor dat het geen enkel moment stijf gaat aanvoelen, ik ga vooral voor de spontane momenten en echte interactie.

De rest van de dag ga ik zoveel mogelijk op in de gebeurtenissen tussen jullie en de gasten. Iets wat ik vaak na afloop van mijn bruidsparen terug hoor is dat we op de dag zelf helemaal niet meer opgevallen zijn. En dat is de bedoeling!

check of ik jullie datum nog vrij heb

bruidsfotografie kinderen

01

bruidsfotograaf

Contact

Denken jullie dat ik de perfecte match ben om jullie bruiloft te komen fotograferen? Neem dan zo snel mogelijk contact met me op! Dan kan ik checken of jullie datum nog vrij is en spreek dan graag met jullie af voor een persoonlijke kennismaking.

02

bruidsfotografie brabant

Kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en bespreken we al jullie wensen. Daarnaast neem ik, indien mogelijk, jullie programma globaal door zodat jullie een beeld krijgen welk pakket het beste bij jullie past. Zodra jullie willen boeken, wordt er een reserveringsfee in rekening gebracht en staat jullie datum voor mij vast.

03

bruidsfotografie limburg

Loveshoot

Een loveshoot is een korte fotoshoot van jullie samen of met jullie gezin. Deze wordt een paar weken of maanden voor de bruiloft gepland. Tijdens deze fotosessie leren we elkaar nog beter kennen en kan ik ook direct al aftasten hoe jullie wennen aan mijn camera. De foto's van deze loveshoot worden vaak gebruikt voor Save the Date's of uitnodigingen.

hoe werkt het?

ontspannen bruidsfotografie

04

bruidsfotografie thorn

Voor de Bruiloft

Uiteraard houden we na het moment van boeken nog regelmatig contact. Ongeveer 2 weken voor de bruiloft zal ik tevens de final details met jullie doornemen. Op die manier weet ik precies waar ik op jullie trouwdag moet zijn, wat de dagplanning is en of er nog andere bijzonderheden zijn waar ik rekening mee moet houden.

05

Wedding Time

bruidsfotografie bos

Vandaag mogen jullie alles los laten. Ik ben overal op voorbereid en weet wat er van mij en mijn collega verwacht wordt. Het enige wat jullie nog moeten doen is; GENIETEN!

06

bruidsfotografie dieren

Na de Bruiloft

Na de bruiloft ontvangen jullie eerst een preview van de foto's en na maximaal 8 weken wordt jullie volledige reportage opgeleverd. Tevens maken we dan een afspraak om samen jullie album en eventuele andere nabestellingen door te spreken.

Voelen jullie een klik met mij? Neem dan op tijd contact met me op. Omdat ik mijn bruidsparen alleen het allerbeste wil kunnen bieden, neem ik als bruidsfotograaf Limburg per jaar maximaal 10 bruiloften aan. Op die manier kan ik jullie top kwaliteit, aandacht en exclusieve service garanderen.

contact

Bruidsfotograaf Limburg

You and Me - Bruidsfotograaf Limburg

Hi,
Wat leuk dat jullie bij mij terecht zijn gekomen. Ik ben Danae, de bruidsfotograaf Limburg en het gezicht achter You and Me Trouwfotografie. Ik zal jullie een korte samenvatting geven over mij. Wil je meer weten, stuur me dan gerust een berichtje. Dan nodig ik je graag uit voor een kop koffie. Ik vind het namelijk heerlijk om met jullie te kletsen.

Maar, ik dus; geboren in 1987 in Heerlen en tegenwoordig woonachtig in Kerkrade samen met mijn partner. Vroeger totaal niet opgegroeid met fotografie. Mijn vader was een van de weinigen die in het bezit was van een compactcamera en daarmee werden steevast elk jaar dezelfde vakantiekiekjes gemaakt.

Na mijn studie ben ik eerst als dierenartsassistent aan de slag gegaan. Maar toen ik door samenloop van omstandigheden in een fotostudio kon gaan werken, werd me direct duidelijk dat fotograferen mijn grote liefde zou gaan worden. Inmiddels fotografeer ik al 15 jaar, waarvan sinds 2016 zelfstandig, en heb ik me volledig gespecialiseerd op de 2 B's....baby's en bruiloften!

Dan nog even de "standaard" feitjes:

Ik hou van honden, dolfijnen en orca's. Koffie EN thee, een goede wijn OF pornstar martini. Een leker warm bad, een goed boek en je mag me wakker maken voor sushi. Ik heb geen favoriet vakantieland, want ik wil nog heel veel landen bezoeken. Maar ik hou zowel van een zonnetje als van Oostenrijk in de sneeuw.

Op mijn bucketlist: orca's in het wild gaan zien! En ik heb nog een hele hoop toffe destinations in gedachten waar ik een bruiloft of afterweddingshoot zou willen vastleggen.

Waaaauw ze zijn echt GEWELDIG MOOI!!!!🥹🥹🥹 Precies zoals de dag was, echt heel erg mooi! Goud waard 🥰

-

Boh wat vet tranen lopen over mijn wangen!

-

De foto's zijn prachtig geworden!! Echt weer heerlijk nagenieten!

Wow. Wat een prachtige foto’s. Overtreft onze verwachtingen. Leuke composities, mooie kleuren, enthousiaste mensen. Echt top. Het lijken net schilderijtjes in plaats van gewone foto's. Hartelijk dank voor het fantastische resultaat.

Wat een super leuke en mooie foto’s!

-

Wat zijn ze mooi. Hoe gek hoe een foto je zo kan raken 🥰

-

Wat zijn ze mooi. Hoe gek hoe een foto je zo kan raken 🥰