De bruiloft van Willem en Hope is er voor mij echt eentje om in te lijsten. WAT een dag!

Al een hele tijd geleden kwam dit stel vanuit Brabant bij me langs om hun trouwreportage te bespreken. Meteen was er een hele leuke klik en het was dus ook snel duidelijk dat ik hun fotograaf zou worden.

De dag begon voor mij bij de ouders van Hope thuis. Deze bruiloft werkte ik voor het eerst samen met Stan, hij begon de ochtend bij Willem. Bij de dames was het een gezellige drukke boel. Nadat Hope de haren en make-up had laten doen, reden we richting de trouwlocatie: Kasteel Henkenshage. Stan bleek met Willem ook al snel richting trouwlocatie te rijden, dus we zorgden er meteen voor dat ze elkaar niet tegen zouden komen.

Kasteel Henkenshage was nieuwe locatie voor mij, maar hier wil ik zeker nog eens terug. Wat een fantastische plek, met enorm veel mooie plekjes om geweldige foto’s te maken. Het was dan ook al een feest om het aankleedmoment van Hope vast te leggen. Zodra Hope haar jurk aan had getrokken volgde er een first look met haar bruidsmeisjes en daarna was Willem dan eindelijk aan de beurt. De altijd nuchtere en relaxte Willem had nu stiekem toch wel wat zenuwen. Mooi om dit bij bijna alle bruidsparen te zien gebeuren.

Na de first look was het tijd voor hun fotoshoot en konden we nog even in alle rust prachtige beelden maken. Daarna wilde dit koppel zich snel verstoppen zodat niemand hen zou zien voor de ceremonie. Oma kon het echter niet laten om toch even door de vingers te spieken haha. De ceremonie werd ontzettend mooi aan elkaar gesproken door Eline Schraven. Daarnaast waren er emotionele, persoonlijke geloftes die voor ons prachtige beelden opleverden. Na het jawoord werden de moeders van dit lieve stel uitgenodigd om er een klap op te geven met de welbekende hamer en toen was het dan officieel; Willem en Hope waren getrouwd!

Tijdens de gezellige borrel werden de familiefoto’s verzorgd en werd het boeket gegooid. Het diner werd tussendoor gevuld met prachtige speeches en na afloop van het diner volgde een ontzettend leuke feestavond.

Locatie - Kasteel Henkenshage

Jurk - Koonings

Pak - Only for Men

Haar / visagie - Mooier bij Eefje

Ambtenaar - Eline Schraven

Bloemen - 't Anjerke Reusel

Taart - CosyCakes

DJ - Bruiloft DJ Brabant

Videograaf - Media VidGio