Nu mijn trouwseizoen er helemaal op zit is het tijd om terug te blikken op de prachtige bruiloften van 2023. Een seizoen waar ik geweldige bruidsparen heb mogen vastleggen, maar waar er achter de schermen een hele hoop hectiek los brak. De bruiloft van Erik en Amber was namelijk niet alleen de start van mijn trouwseizoen van 2023, maar ook die van een ware trouw marathon. Maar liefst 8 weekenden achter elkaar mocht ik de liefde gaan vastleggen en in dit weekend verzorgde ik maar liefst 2 bruiloften op 1 dag.

Zoals sommigen van jullie weten ben ik vorig jaar een samenwerking aangegaan met een collega fotograaf. Dit bood me de mogelijkheid om weer 2 reportages voor dezelfde datum aan te nemen. En zo begon mijn trouwseizoen met de bruiloften van Erik & Amber en die van Pim & Andrea.

Op 13 mei vertrok ik met een lekker zonnetje in de ochtend richting Amber. Daar was het een gezellige boel met alle vrouwen onder elkaar. Visagiste Marlou zorgde ervoor dat niet alleen de bruid, maar ook de andere vrouwen er top uit zagen voor deze mooie dag. Erik kwam zijn aanstaande halen in een witte Ferrari. Op van de zenuwen stond hij op haar te wachten en er werd dan ook al menig traantje gelaten bij de bruidegom en de aanwezige gasten.

De ceremonie vond plaats bij de Overste Hof in Landgraaf. Verscholen onder de bomen ligt daar een prachtig prieeltje waar zij in het bijzijn van alle aanwezigen genoten van dit speciale moment. Na hun persoonlijke en emotionele geloften gaven zij elkaar luid en duidelijk het Ja-woord. Nu eindelijk alle stress er vanaf was, konden we gaan genieten van een heerlijke bruidstaart, gemaakt door Sweettart Anniek. Mooi gedecoreerd met konijnen, aangezien het bruidspaar zelf maar liefst 4 konijnen heeft.

De fotoshoot maakten we net tussen een klein buitje door rondom de trouwlocatie, evenals de foto’s met de familie en vrienden. Het diner werd tussentijds aangevuld met prachtige en emotionele speeches. Op deze momenten ben ik altijd blij dat ik me achter een camera kan verschuilen en dit soort dierbare momenten mag vastleggen.

De feestavond werd geopend met een geweldige openingsdans met een uitgebreide choreografie. Dit zien we niet vaak en dan is het des te leuker om zo’n moment te kunnen fotograferen. DJ Roger van AndyCobben maakte er daarna weer een heerlijk feestje van waar iedereen met de voetjes van de vloer ging.

Locatie - Landgoed Overste Hof

Haar en visagie - Visagie Marlou

Taart - SweettArt

Photobooth - Schietjekiekje

DJ - Andy Cobben