Slot Doddendael, een prachtige locatie waar ik nog niet eerder ben geweest om een trouwreportage vast te leggen. Dit keer was ik een keer als second shooter mee naar een bruiloft en zo kwam ik bij dit pareltje terecht.

De dag was heerlijk ruim gepland waardoor we in de ochtend ruim de tijd hadden. Best fijn als je eerst al 2 uur in de auto zit om op locatie te komen. Daar aangekomen hadden we ook nog eens heerlijk de tijd om het Slot te verkennen voor we aan de voorbereiding van Marnix en Fabienne konden beginnen. Langzaam bouwt de spanning bij dit koppel op. Ook omdat hun kleine meid eigenlijk alleen maar bij mama wilt zijn en dat is natuurlijk op zo'n moment even lastig.

Maar als de kleine gerust is gesteld en de jurk en het pak zijn aangetrokken zijn we klaar voor de first look. Omdat we de hele dag met het hele gezelschap op 1 locatie verblijven, zijn de meeste daggasten hier al bij aanwezig. Na de first look nemen we nog even de tijd voor een korte fotoshoot. Met deze bijzondere locatie en de wijngaard hebben we meer dan voldoende gelegenheid om mooie foto's voor dit koppel vast te leggen voor we ons gaan klaar maken voor de ceremonie.

De ceremonie vind buiten plaats. Met het Slot op de achtergrond, heerlijk tussen de bomen. Naast de mooie woorden van de BABS is er ook ruimte voor familie en vrienden om hun liefde te laten spreken. Marnix en Fabienne spreken ook nog eens prachtige geloftes naar elkaar uit en na het jawoord worden in het bijzijn van hun dochter en de bruidskindjes de ringen uitgewisseld.

Tijdens de toost en het diner worden fantastische speeches uitgesproken. Een vriendin van de bruid is speciaal vanuit Australie overgevlogen en ook hun ouders hebben liefdevolle toespraken voor dit bruidspaar.

Na het diner nemen we nog snel even de tijd voor een paar goldenhour foto's en dan is het tijd voor het feest. Marnix en Fabienne komen swingend de feestzaal in om de avond officieel te openen en al snel gaan de voetjes van de vloer.