Op donderdag 6 oktober 2022 word ik opeens gebeld door collega fotograaf Esther. Ze is lichtelijk in paniek, want ze heeft die zaterdag een bruiloft op de planning maar heeft corona opgelopen en is er best ziek van. Ze is dus met spoed op zoek naar een vervanger. Binnen een half uurtje is alles geregeld, heb ik mijn afspraken verplaatst en kan ik deze bruiloft overnemen. Zo zie je maar hoe fijn het is om een netwerk met collega’s te hebben!

Sean en Nina starten hun trouwdag in Maastricht, letterlijk een halve straat bij elkaar vandaan. Hij is een rasechte Maastrichtenaar en zij komt oorspronkelijk uit Duitsland. Al snel is er een klik en lijkt het alsof ik gewoon bij een “eigen” bruidspaar ben binnen gelopen. Als de foto’s van de voorbereidingen zijn gemaakt, heeft Nina de first look met haar vader. Sean ziet ze namelijk pas bij het altaar.

In de kerk van Wolder vind hun prachtige trouwceremonie plaats. Er wordt door verschillende familieleden gesproken en hun nichtjes komen de ringen brengen. De ceremonie wordt afgesloten met een toost en groepsfoto naast de kerk.

Dan is het tijd voor hun fotoshoot. Deze vind plaats bij de Apostelhoeve waar we eerst worden verwelkomt met een glas bubbels. Even in de ontspanmodus, even een drankje en dan even heerlijk tijd voor elkaar. Precies zoals een fotoshoot bedoeld is. Overdreven poseren doen we helemaal niet aan, het moet vooral een moment voor jullie twee zijn waar toevallig ook even wat prachtige foto’s worden gemaakt.

Na de shoot en de familiefoto’s is het tijd voor het diner bij de Pastorij in Cadier en Keer waarbij er mooie speeches worden gegeven. Tussendoor rennen we ook nog even snel naar buiten voor wat foto’s tijdens het goldenhour. Als een bruidspaar hiervoor open staat is dat fantastisch. Het is altijd maar een korte shoot, maar er komen zo’n mooie foto’s uit!

Dan is het tijd voor de feestavond en na een mooie openingsdans staat het bruidspaar een verrassing te wachten. Zanger Erwin komt de boel compleet op de kop zetten en zingt zelfs samen met de bruidegom een nummer. Het word een echte topavond die nog tot in de late uurtjes duurt.

Op zoek naar een trouwjurk? Kijk dan eens hier!