lees hier meer over onze

werkwijze trouwfotografie

Ja ik wil! Vanaf dat moment begint jullie verhaal als getrouwd stel. You & Me Trouwfotografie heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in trouwreportages. Vanaf het moment dat we onze eerste bruiloft mochten vastleggen begon bij ons de liefde voor dit vak. De liefde die van de bruidsparen af straalt, de spanningen vooraf en de sfeer die er op zo’n dag heerst. Zelfs nu we al ruim 150 bruiloften hebben mogen fotograferen, trouwfotografie verveelt nooit. Graag geven we jullie meer informatie over ons en onze werkwijze.

01

Contact

Denken jullie dat we de perfecte match zouden kunnen zijn om jullie bruiloft te komen fotograferen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! We checken of jullie datum nog vrij is en spreken dan graag met jullie af voor een persoonlijke kennismaking.

Kennismakingsgesprek

02

Tijdens dit gesprek leren we elkaar een beetje beter kennen en kunnen we al jullie wensen bespreken. Daarnaast nemen we, indien mogelijk, jullie programma door zodat jullie een beeld krijgen welk pakket het beste bij jullie past. Zodra jullie willen boeken, wordt er een reserveringsfee in rekening gebracht en staat jullie datum voor ons vast

Loveshoot

03

Een loveshoot is een ontspannen fotoshoot van jullie samen of met jullie gezin. Deze wordt doorgaans een paar maanden voor de bruiloft gepland. Tijdens deze fotosessie leren we elkaar nog beter kennen en kunnen we al een beetje aftasten hoe jullie wennen aan onze camera. De foto's van deze loveshoot worden vaak gebruikt voor Save the Date's of uitnodigingen.

hoe werkt het?

04

Voor de Bruiloft

Uiteraard houden we na het moment van boeken nog regelmatig contact en we hebben ongeveer 2 weken voor de bruiloft nog een afspraak om de laatste details door te nemen. Op die manier weten we precies waar we op jullie trouwdag moeten zijn, wat de dagplanning is en of er nog andere bijzonderheden zijn.

Wedding Time

05

Vandaag mogen jullie alles los laten. Wij zijn overal op voorbereid en weten wat van ons verwacht wordt. Het enige wat jullie nog moeten is; GENIETEN!

Na de Bruiloft

06

Na de bruiloft ontvangen jullie een kleine preview van de foto's en na maximaal 8 weken wordt jullie volledige reportage opgeleverd. Tevens maken we dan een afspraak om samen jullie album en eventuele andere nabestellingen door te spreken.

You & Me

Hi,
Wat leuk dat jullie bij mij terecht zijn gekomen. Ik ben Danae, het gezicht achter You & Me Trouwfotografie.

Samen met mijn team van second shooters verzorg ik met enorm veel liefde, passie en plezier mijn trouwreportages. Reportages die niet standaard zijn, maar waar de liefde en emoties centraal staan en waar ruimte is voor unieke en creatieve beelden.

Ik hou ontzettend van warme en dromerige foto’s en maak verder gebruik van de omgeving. Tijdens de fotoshoot zullen er een aantal mooie, natuurlijk geposeerde foto’s gemaakt worden. Om dit jullie zo makkelijk mogelijk te maken werk ik met kleine, heldere aanwijzingen om zo jullie echte lach naar voren te toveren. Zodat jullie prachtige foto’s hebben die later kunnen knallen boven jullie bank. Daarnaast zorg ik ervoor dat het geen enkel moment stijf gaat aanvoelen, ik ga vooral voor de spontane momenten en echte interactie.